Uvjerljiva pobjeda Izviđača 2 u 3.kolu Prve lige FBiH – skupina Jug Uvjerljiva pobjeda Izviđača 2 u 3.kolu Prve lige FBiH – skupina Jug

Nalazite se: Početna

Uvjerljiva pobjeda Izviđača 2 u 3.kolu Prve lige FBiH – skupina Jug

Druga momčad Izviđača „gazi redom“, nakon pobjeda protiv Briješća i Donjeg Vakufa u prva dva kola u utakmici 3.kola Prve lige FBiH – skupina Jug deklasirali su momčad Vogošće 2 s više nego uvjerljivih 39:17 (25:8).

 

Na ovoj utakmici sve je bilo jasno nakon samo desetak minuta, Izviđač je u 8.minuti vodio 8:0, a gosti su prvi gol postigli tek u 9.minuti. Kolika je bila razlika u kvaliteti govori sami rezultat, u 12.minuti bilo 12:1, a na odmor se otišlo s rezultatom 25:8. Kapetan Milan Vukšić, Gabrijel Mišetić, Marin Alilović, Luka Lovrić, Mirko Mišetić i ostali nemilice su punili gostujuću mreužu, a vratar Matej Mandić „zaključao“ je svoja vrata, pa su gosti svaki svoj pogodak slavili „kao pobjedu“.

 

U nastavku su domaći igrači igrali malo opuštenije, ali prednost je rasla na konačnih 39:17. Kod Izviđač Milan Vukšić je zabio 9, Gabrijel Mišetiš 7, Marin Alilović 6, Luka Lovrić 5, Mirko Mišetić 4 gola. 

Kod gostiju Harun Hadžić je postigao 5, a Eldin Purić i Tarik Fazlić po 3.

M. Kraljević/radioljubuski.ba

izvidjac2 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

   jurpom logo

 hummel logo

   alba logo

 

Medijski partner

svijet rukometa