Tiskovna konferencija povodom utakmice 5. kola Seha Gazprom lige Željezničar i Izviđač i početka Premier lige za žene - audio i foto Tiskovna konferencija povodom utakmice 5. kola Seha Gazprom lige Željezničar i Izviđač i početka Premier lige za žene - audio i foto

Nalazite se: Početna

Tiskovna konferencija povodom utakmice 5. kola Seha Gazprom lige Željezničar i Izviđač i početka Premier lige za žene - audio i foto

 

Uoči gostovanja Izviđača u Nišu u okviru 5.kola SEHA lige u prostorijama kluba održana je prigodna konferencija za novinare na kojoj su govorili trener Mario Bjeliš i desno krilo Anes Bečić.

I trener Bjeliš i Bečić su uvjereni da će igrači kao i do sada dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat. I Železničaru „gori pod nogama“, još nemaju osvojenog boda i od njih se traži prva pobjeda, pa će u svakom slučaju biti teško.

 

Poslušajte što su još rekli Bjeliš i Bečić

 

Nakon rukometaša pred novinare su izišle rukometašice Izviđača, kapetan Marija Boras i povratnica u klub Josipa Tomić. Ženska liga trebala je krenuti prošli vikend pa nije, odgođena je za ovaj, ali opet neće krenuti. Do petka u podne nema službene obavijesti, pa će liga najvjerojatnije krenuti 5/6.listopada.

 

Pomicanje početka prvenstva u svakom slučaju nije dobro, pravi neizvjesnost među igračicama i izaziva nervozu. Toga su svjesne i skautice, ali bar će, kako kažu, imati malo više vremena za bolje uigravanje.

 

Poslušajte što su kazale Marija Boras i Josipa Tomić 

 

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

FOTO: 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo