Bjeliš: "Moramo odigrati hrabro svih 60 minuta" - audio i foto Bjeliš: "Moramo odigrati hrabro svih 60 minuta" - audio i foto

Nalazite se: Početna

Bjeliš: "Moramo odigrati hrabro svih 60 minuta" - audio i foto

Nemaju u Izviđaču puno vremena za razmišljanje o sinoćnjem porazu od Nexe-a, jer ih već u subotu čeka novi susret Seha lige, Skauti idu u Zagreb gdje će odmjeriti snage s PPD Zagrebom.

 

Danas je u prostorijama Izviđača održana konferencija za medije na kojoj su trener Izviđača Mario Bjeliš i igrač Mario Pavlak rekli što očekuju od prvog ovosezonskog gostovanja Izviđača u Seha ligi.

 

"Moramo se okrenuti Zagrebu, to je ekipa koja se dosta promijenila i pomladila, ali Zagreb je uvijek Zagreb. Očekujem tvrdu utakmicu i njihovu punu ozbiljnost, posebno jer su izgubili u prvom kolu u Našicama, sigurno im je to bio šok i to nisu očekivali, tako da očekujem da će biti dosta motivirani protiv nas", rekao je u najavi utakmice trener Bjeliš, dodavši se u Zagrebu moraju postaviti hrabro.

"Moramo odigrati svih 60 minuta hrabro, pa vidjeti što će se dogoditi", rekao je on.

 

Pavlak vjeruje kako idu na gostovanje protiv jedne od najboljih ekipa u Seha ligi. "Bit će teška utakmica gore, ali dati ćemo sve od sebe da dobijemo", izjavio je igrač Izviđača.

 

Poslušajte što su danas na konferenciji za medije rekli Mario Bjeliš i Mario Pavlak:

izvor:radioljubuski.ba

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

   jurpom logo

 hummel logo

   alba logo

 

Medijski partner

svijet rukometa