NAJAVA: U srijedu u goste „Skautima“, na krilima povijesne pobjede nad rukometašima Zagreba, dolazi Nexe iz Našica NAJAVA: U srijedu u goste „Skautima“, na krilima povijesne pobjede nad rukometašima Zagreba, dolazi Nexe iz Našica

Nalazite se: Početna

NAJAVA: U srijedu u goste „Skautima“, na krilima povijesne pobjede nad rukometašima Zagreba, dolazi Nexe iz Našica

 

plakat izvidjac nexe 20180905 610 1

 

U srijedu, 05.09.2018. godine ponovo spektakl u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom. U goste našim prvacima stiže hrvatski viceprvak i stalni sudionik Seha-Gazprom lige Nexe iz Našica. U kakvoj formi dolazi momčad Nexe-a potvrđuje činjenica da su prvi put, u svojoj povijesti u prošlom 1. kolu Seha Gazprom lige, savladali momčad RK PPD Zagreb. Našičani na krilima povijesne pobjede, sigurno, dolaze Gradsku športsku dvoranu po pobjedu i nova tri boda.

 

Ali „Skauti“, kako je pokazala utakmica protiv Meshkova , se ne predaju do posljednjeg sučeva zvižduka, mada će i ovaj put na strani gostiju biti uigranost, iskustvo i veći broj kvalitetnih igrača.

 

Hoće li „Skauti“ uspjeti doći pobjede, saznat ćemo u srijedu, 05. rujna 2018. godine. Svakako, put do pobjede bit će lakši, ako tribine budu pune i „huk“ s njih bude jači.

 

Zato ispunimo tribine, podržimo naše rukometaše fer i sportskim navijanjem, budimo osmi „Skaut“, idemo svi skupa do pobjede.

 

 

Dođite, budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

Utakmica se igra u srijedu, 05.09.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 20:45 sati.

Ulaznice za ovu utakmicu te godišnje ulaznice mogu se, već, od ponedjeljka kupiti u Caffe baru "Academia", Caffe baru "Raffaelo" i Caffe Gallery "Kerametal“.

 

plakat izvidjac nexe 20180905 610

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 svijet rukometa 

 radioljubuski 

 ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo