FOTO&VIDEO:Pogledajte veličanstvenu proslavu naslova prvaka FOTO&VIDEO:Pogledajte veličanstvenu proslavu naslova prvaka

Nalazite se: Početna

FOTO&VIDEO:Pogledajte veličanstvenu proslavu naslova prvaka

Rukometaši kluba Izviđač Central osiguranje osvojili su naslov prvaka BIH i time titulu ponovno vratlili u Ljubuški, ali i ženski dio ekipe ugodno je iznenadio osvajanjem KUP-a te su time zaslužili proslavu u svom gradu Ljubuškom.

Tim povodom, jučer je organiziran Dan rukometa koji je počeo u u ranim popodnevnim satima utakmicom mini rukometa u muškoj i ženskoj konkurenciji početnika koji se tek susreću s rukometom.

Nakon njih uslijedila je utakmica dviju selekcija ženskog dijela kluba, a nakon toga su utakmicu odigrati juniori i kadeti. Iza toga odigrana je utakmica prve ženske ekipe s curama koje su nekada igrale u ovom klubu i osvajali naslove, piše Ljportal.com

Na kraju je odigrana utakmica susret prvaka Izviđača s onima koji su nekada osvajali naslove predvođeni Denisom Buntićem. Nakon toga upriličena je dodjela medalja za prvaka BiH, a ovo je ujedno bio i mali oproštaj od Davida Mandića i Josipa Šarca.

Slavlje se nastavilo na igralištu izvan dvorane, popraćeno svirkom benda Oskar, uz dovoljno “ića i pića”, tako da su se svi skupa mogli proveseliti i završiti sezonu.

Ovo je uspjeh Ljubuškog, uspjeh naše mladosti, sviju nas. Što reći, srce je veliko kao Butorovica. Moram priznati da me posebno iznenadilo ovo što se dogodilo u subotu, jer su djevojke uvijek bile nekako u drugom planu, tako da je ovaj uspjeh tim veći i kompletiran. Uistinu sretan sam, kazao je predsjednik Uprave Toni Kraljević.

www.jabuka.tv

 

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

   jurpom logo

 hummel logo

   alba logo

 

Medijski partner

svijet rukometa