FOTO&VIDEO:Pogledajte veličanstvenu proslavu naslova prvaka FOTO&VIDEO:Pogledajte veličanstvenu proslavu naslova prvaka

Nalazite se: Početna

FOTO&VIDEO:Pogledajte veličanstvenu proslavu naslova prvaka

Rukometaši kluba Izviđač Central osiguranje osvojili su naslov prvaka BIH i time titulu ponovno vratlili u Ljubuški, ali i ženski dio ekipe ugodno je iznenadio osvajanjem KUP-a te su time zaslužili proslavu u svom gradu Ljubuškom.

Tim povodom, jučer je organiziran Dan rukometa koji je počeo u u ranim popodnevnim satima utakmicom mini rukometa u muškoj i ženskoj konkurenciji početnika koji se tek susreću s rukometom.

Nakon njih uslijedila je utakmica dviju selekcija ženskog dijela kluba, a nakon toga su utakmicu odigrati juniori i kadeti. Iza toga odigrana je utakmica prve ženske ekipe s curama koje su nekada igrale u ovom klubu i osvajali naslove, piše Ljportal.com

Na kraju je odigrana utakmica susret prvaka Izviđača s onima koji su nekada osvajali naslove predvođeni Denisom Buntićem. Nakon toga upriličena je dodjela medalja za prvaka BiH, a ovo je ujedno bio i mali oproštaj od Davida Mandića i Josipa Šarca.

Slavlje se nastavilo na igralištu izvan dvorane, popraćeno svirkom benda Oskar, uz dovoljno “ića i pića”, tako da su se svi skupa mogli proveseliti i završiti sezonu.

Ovo je uspjeh Ljubuškog, uspjeh naše mladosti, sviju nas. Što reći, srce je veliko kao Butorovica. Moram priznati da me posebno iznenadilo ovo što se dogodilo u subotu, jer su djevojke uvijek bile nekako u drugom planu, tako da je ovaj uspjeh tim veći i kompletiran. Uistinu sretan sam, kazao je predsjednik Uprave Toni Kraljević.

www.jabuka.tv

 

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !