GRUDSKO FINALE ZA PAMĆENJE: Ženski rukomet u BiH je živ, itekako živ GRUDSKO FINALE ZA PAMĆENJE: Ženski rukomet u BiH je živ, itekako živ

Nalazite se: Početna

GRUDSKO FINALE ZA PAMĆENJE: Ženski rukomet u BiH je živ, itekako živ

 

grude izvidjac 20180520 620

 

Utakmicu sezone, a vjerojatno i desetljeća jučer smo gledali u Grudama. Rukometašice Gruda i Izviđača odigrali su antologijski meč koji će ući u sportske enciklopedije naše države.

 

Šezdeset minuta regularnog dijela, 20 minuta produžetaka i na kraju šest serija sedmeraca, epilog kojeg se vjerojatno ne bi posramili ni u jačim ligama Evrope.

 

U Grudama smo vidjeli sve što jedna rukometna utakmica može ponuditi. Od sjajnih odbrana, golova, poteza, borbe… Rukometašice oba tima su nam pružile minute za pamćenje, ali i pokazali da je ženski rukomet u BiH živ, itekako živ.

 

Rafalna paljba Nikoline Čuture i Marije Boras, maestralni potezi Matee Nosić, Marije Gudelj, Ane Vrančić, Andre Prusine, Dee Vuković, izuzetne intervencije golmana Blaženke Pandže, Marte Gudelj, Darjane Vukliš, Anđele Milas… sve navedeno je stalo u 80 grudskih minuta rukometa u finalu Kupa BiH. Popraćeno je i odličnim taktičkim potezima oba trenera Zlate Zubac i Ivana Lovrića.

 

Na kraju da spomenemo i Grude koje su na odličan način organizovale završnicu Kupa BiH, te sudski par Pandžić – Šatordžija koji je bez ijedne mrlje i greščice odradio svoj posao u finalnom duelu.

 

Ako niste gledali, dobro ste se pogriješili, jer je jučer u Grudama ženski rukomet vraćen na velika vrata bh. sporta, a budućnost imamo, samo da se malo uozbiljimo, a vidjeli smo da možemo, kada hoćemo.
Grude – Izvđač 39:40 – (nakon sedmeraca)

sportske.ba

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !