GRUDSKO FINALE ZA PAMĆENJE: Ženski rukomet u BiH je živ, itekako živ GRUDSKO FINALE ZA PAMĆENJE: Ženski rukomet u BiH je živ, itekako živ

Nalazite se: Početna

GRUDSKO FINALE ZA PAMĆENJE: Ženski rukomet u BiH je živ, itekako živ

 

grude izvidjac 20180520 620

 

Utakmicu sezone, a vjerojatno i desetljeća jučer smo gledali u Grudama. Rukometašice Gruda i Izviđača odigrali su antologijski meč koji će ući u sportske enciklopedije naše države.

 

Šezdeset minuta regularnog dijela, 20 minuta produžetaka i na kraju šest serija sedmeraca, epilog kojeg se vjerojatno ne bi posramili ni u jačim ligama Evrope.

 

U Grudama smo vidjeli sve što jedna rukometna utakmica može ponuditi. Od sjajnih odbrana, golova, poteza, borbe… Rukometašice oba tima su nam pružile minute za pamćenje, ali i pokazali da je ženski rukomet u BiH živ, itekako živ.

 

Rafalna paljba Nikoline Čuture i Marije Boras, maestralni potezi Matee Nosić, Marije Gudelj, Ane Vrančić, Andre Prusine, Dee Vuković, izuzetne intervencije golmana Blaženke Pandže, Marte Gudelj, Darjane Vukliš, Anđele Milas… sve navedeno je stalo u 80 grudskih minuta rukometa u finalu Kupa BiH. Popraćeno je i odličnim taktičkim potezima oba trenera Zlate Zubac i Ivana Lovrića.

 

Na kraju da spomenemo i Grude koje su na odličan način organizovale završnicu Kupa BiH, te sudski par Pandžić – Šatordžija koji je bez ijedne mrlje i greščice odradio svoj posao u finalnom duelu.

 

Ako niste gledali, dobro ste se pogriješili, jer je jučer u Grudama ženski rukomet vraćen na velika vrata bh. sporta, a budućnost imamo, samo da se malo uozbiljimo, a vidjeli smo da možemo, kada hoćemo.
Grude – Izvđač 39:40 – (nakon sedmeraca)

sportske.ba

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

   jurpom logo

 hummel logo

   alba logo

 

Medijski partner

svijet rukometa