Tiskovna povodom osvajanja titule prvaka muške ekipe i završnog turnira KUP-a ženske ekipe Tiskovna povodom osvajanja titule prvaka muške ekipe i završnog turnira KUP-a ženske ekipe

Nalazite se: Početna

Tiskovna povodom osvajanja titule prvaka muške ekipe i završnog turnira KUP-a ženske ekipe

Povodom osvajanja titule prvaka u muškoj konkurenciji i dobrog rezultata ženske ekipe u Izviđaču je održana konferencija za medije na kojoj su novinarima govorili treneri i kapetani momčadi i ekipe, te novi glavni tajnik kluba, Nikica Šiljeg.

 

Trener prve momčadi i novog prvaka BiH, Silvijo Ivandija, govorio je o dobrom startu Izviđača (osam pobjeda na početku prvenstva), o problemima i ozljedama koje su momčad pratile kroz cijelo prvenstvo, te o neizvjesnoj i dramatičnoj završnici. Čestitao je svim igračima i ljudima u Klubu koji su doprinijeli da se titula nakon godinu dana vrati u Ljubuški.

 

Kapetan David Mandić, koji se oprašta od Izviđača i odlazi u Zagreb, napomenuo je da su igrači vjerovali u sebe i da je ponosan na suigrače koji su izdržali do kraja.

 

Ivan Lovrić – Gigo, trener ženske ekipe Izviđača izrazio je zadovoljstvo igrama ekipe ovog proljeća i cijelog prvenstva i kazao je kako je ekipa uhvatila dobar, pobjednički, ritam uoči završnice Kupa u Grudama u petak i subotu.

 

Kapetanica ekipe Marija Boras je govoreći o dobrim igrama u prvenstvu najavila i dobru igru u polufinalu Kupa ne skrivajući ni najviše ciljeve.

 

Glavni tajnik Nikica Šiljeg je najavio „rukometni dan“ 23. svibnja koji će početi u ranim poslijepodnevnim satima susretom kadeta i mlađih kadeta, a potom ženske ekipe s igračicama koje su prije branile boje Izviđača i ŽRK Ljubuški, kao i sraz sadašnjih prvaka i bivših skauta predvođenih Denisom Buntićem. Sve bi završilo feštom ispred dvorane uz roštilj i pivo…

 

Nakon obraćanja trenera, igrača i glavnog tajnika uslijedila su pitanja novinara koje je zanimalo: hoće li Izviđač igrati SEHA ligu, ostaje li Ivandija i slično.

 

Za kraj ovog izvješća jedna pomalo nevjerojatna vijest, koja je valjda rezervirana samo za Rukometni savez BiH!!! Naime, u petak i subotu igra se završni turnir Kupa BiH za rukometašice u Grudama, a parovi poluzavršnice još nisu poznati!!! Izvlačenje je u petak u 15 sati, dva sata prije prve polufinalne utakmice. Nije prvoaprilska!!!

izvor: radioljubuski.ba

Poslušajte što su kazano na tiskovnoj konferenciji. 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !