Mladi skauti "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu Mladi skauti "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu

Nalazite se: Početna

Mladi skauti "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu

Najviše zadovoljstva po završetku trećeg turnira Erste Liga Dalmacije u mini rukometu može imati Škola rukometa Izviđač CO koja se našla na pobjedničkom postolju u četiri kategorije.

U konkurenciji najmlađih djevojčica (2009) ŠR Izviđač CO osvojila je drugo mjesto. Kod dječaka (2007 i 2008) su osvojili zlatne kolajne dok su dječaci (2009) bili drugi.

 

Treba podsjetiti da se prvi turnir Erste lige igrao u Šibeniku, a drugi u Zadru te da je ŠR Izviđač CO na oba turnira ubilježila vrhunske rezultate i s pravom nakon odigrana tri kruga se mogu nazvati "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu.

 

Na prvom turniru u Šibeniku djevojčice (2009) ŠR Izviđač CO osvojile su prvo mjesto dok su djevojčice (2007) bile treće. Kod dječaka (2007 i 2009) su osvojili srebrene kolajne dok su dječaci (2008) bili treći, a ekipa (2007/II) osvojila je veliko četvrto mjesto.

 

U Zadru, koji je bio ujedno i drugi turnir lige dječaci ŠR Izviđač CO (2009) su osvojili prvo mjesto, djevojčice (2009) su bile treće kao i dječaci (2008), dok su djevojčice (2008) i dječaci (2007) bili srebreni.

 

Naredni turnir za dva tjedna se održava u Splitu, a završnica lige se igra takpđer u lipnju u gradu podno Marjana, te će mladi skauti sigurni biti sudionici završnice Erste lige dalmacije u mini rukometu.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

Medijski partner

svijet rukometa