Mladi skauti "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu Mladi skauti "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu

Nalazite se: Početna

Mladi skauti "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu

Najviše zadovoljstva po završetku trećeg turnira Erste Liga Dalmacije u mini rukometu može imati Škola rukometa Izviđač CO koja se našla na pobjedničkom postolju u četiri kategorije.

U konkurenciji najmlađih djevojčica (2009) ŠR Izviđač CO osvojila je drugo mjesto. Kod dječaka (2007 i 2008) su osvojili zlatne kolajne dok su dječaci (2009) bili drugi.

 

Treba podsjetiti da se prvi turnir Erste lige igrao u Šibeniku, a drugi u Zadru te da je ŠR Izviđač CO na oba turnira ubilježila vrhunske rezultate i s pravom nakon odigrana tri kruga se mogu nazvati "vladari" Erste Liga Dalmacije u mini rukometu.

 

Na prvom turniru u Šibeniku djevojčice (2009) ŠR Izviđač CO osvojile su prvo mjesto dok su djevojčice (2007) bile treće. Kod dječaka (2007 i 2009) su osvojili srebrene kolajne dok su dječaci (2008) bili treći, a ekipa (2007/II) osvojila je veliko četvrto mjesto.

 

U Zadru, koji je bio ujedno i drugi turnir lige dječaci ŠR Izviđač CO (2009) su osvojili prvo mjesto, djevojčice (2009) su bile treće kao i dječaci (2008), dok su djevojčice (2008) i dječaci (2007) bili srebreni.

 

Naredni turnir za dva tjedna se održava u Splitu, a završnica lige se igra takpđer u lipnju u gradu podno Marjana, te će mladi skauti sigurni biti sudionici završnice Erste lige dalmacije u mini rukometu.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !