U subotu rukometaši s Kaknjem, a rukometašice s tuzlanskim Jedinstvom U subotu rukometaši s Kaknjem, a rukometašice s tuzlanskim Jedinstvom

Nalazite se: Početna

U subotu rukometaši s Kaknjem, a rukometašice s tuzlanskim Jedinstvom

izvidjac kakanj 620

 

Svoje posljednje utakmice u natjecanju Premijer lige u sezoni 2017/2018 rukometaši i rukometašice Izviđač Central osiguranja igraju u subotu, 12.05.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

 

Rukometaši će svoju utakmicu igrat protiv momčadi Kaknja, ali će više osluškivati rezultat utakmice u Živinicama, između rukometaša RK Konjuha i RK Vogošće PH, čiji rezultat će, umnogome, odlučiti o novom prvaku BiH u rukometu.
Pobjeda u posljednjoj utakmici „Skautima“, donosi titulu, jedino, u slučaju da momčad Vogošće ne osvoji "cijeli plijen" u Živinicama ili u sljedećem kolu protiv dobojske Sloge na parketu svoje dvorane u Vogošći.

 

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Kaknja igra se u subotu, 12.05.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 20 sati.

 

Rukometašice Izviđač Central osiguranja svoju posljednju utakmicu igraju protiv tuzlanskog Jedinstva za koje nastupaju i dvije bivše rukometašice Izviđača, sestre Martina i Matea Šumelj. Ekipa Jedinstva je drugoplasirana ekipa u prvenstvu i skupa s Izviđačem, Mirom i Grudama će sljedećeg vikenda odlučivati o pobjedniku KUP-a BiH.

 

Utakmica između rukometašica Izviđač Central osiguranja i Jedinstva također se igra subotu12.05.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 17:30 sati.

 

izvidjac jedinstvoj 620

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

Medijski partner

svijet rukometa