U subotu rukometaši s Kaknjem, a rukometašice s tuzlanskim Jedinstvom U subotu rukometaši s Kaknjem, a rukometašice s tuzlanskim Jedinstvom

Nalazite se: Početna

U subotu rukometaši s Kaknjem, a rukometašice s tuzlanskim Jedinstvom

izvidjac kakanj 620

 

Svoje posljednje utakmice u natjecanju Premijer lige u sezoni 2017/2018 rukometaši i rukometašice Izviđač Central osiguranja igraju u subotu, 12.05.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

 

Rukometaši će svoju utakmicu igrat protiv momčadi Kaknja, ali će više osluškivati rezultat utakmice u Živinicama, između rukometaša RK Konjuha i RK Vogošće PH, čiji rezultat će, umnogome, odlučiti o novom prvaku BiH u rukometu.
Pobjeda u posljednjoj utakmici „Skautima“, donosi titulu, jedino, u slučaju da momčad Vogošće ne osvoji "cijeli plijen" u Živinicama ili u sljedećem kolu protiv dobojske Sloge na parketu svoje dvorane u Vogošći.

 

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Kaknja igra se u subotu, 12.05.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 20 sati.

 

Rukometašice Izviđač Central osiguranja svoju posljednju utakmicu igraju protiv tuzlanskog Jedinstva za koje nastupaju i dvije bivše rukometašice Izviđača, sestre Martina i Matea Šumelj. Ekipa Jedinstva je drugoplasirana ekipa u prvenstvu i skupa s Izviđačem, Mirom i Grudama će sljedećeg vikenda odlučivati o pobjedniku KUP-a BiH.

 

Utakmica između rukometašica Izviđač Central osiguranja i Jedinstva također se igra subotu12.05.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 17:30 sati.

 

izvidjac jedinstvoj 620

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !