U srijedu stiže Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja U srijedu stiže Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja

Nalazite se: Početna

U srijedu stiže Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja

  izvidjac maglaj 20180416 1

 

Nakon velike pobjede nad zvaničnim rukometnim prvacima BiH u rukometu Borcem m:tel u Banja Luci u srijedu u „hramu rukometa“  u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom rukometaše Izviđača očekuje susret s rukometašima Maglaja.

 

Srijeda je prilika da se za još jedan korak „Skauti“ primaknu svome cilju, a to je osvajanje šeste titule prvaka BiH u rukometu. Sljedeća prepreka na putu ka tituli je ekipa Maglaja. Naši športski prijatelji iz Maglaja igraju lijep i atraktivan rukomet, prepoznatljivi su po svojoj rukometnoj školi i u zadnjem periodu stalno su u vrhu bosanskohercegovačkog rukometa.

 

„Skautima“ je podrška s tribina dodatni impuls, koji ih nosi i zato, kao i 2016., ispunimo tribine, ne štedimo grlo i dlanove, budimo 8. „Skaut“.

 

Utakmica između rukometaša Izviđača i Maglaja igra se u srijedu, 18.04.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19:30 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

 

Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, kako bi što lakše došli do pobjede.

 

izvidjac maglaj 20180416 2

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

izvidjac maglaj 20180416 3

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

Medijski partner

svijet rukometa