U srijedu stiže Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja U srijedu stiže Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja

Nalazite se: Početna

U srijedu stiže Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja

  izvidjac maglaj 20180416 1

 

Nakon velike pobjede nad zvaničnim rukometnim prvacima BiH u rukometu Borcem m:tel u Banja Luci u srijedu u „hramu rukometa“  u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom rukometaše Izviđača očekuje susret s rukometašima Maglaja.

 

Srijeda je prilika da se za još jedan korak „Skauti“ primaknu svome cilju, a to je osvajanje šeste titule prvaka BiH u rukometu. Sljedeća prepreka na putu ka tituli je ekipa Maglaja. Naši športski prijatelji iz Maglaja igraju lijep i atraktivan rukomet, prepoznatljivi su po svojoj rukometnoj školi i u zadnjem periodu stalno su u vrhu bosanskohercegovačkog rukometa.

 

„Skautima“ je podrška s tribina dodatni impuls, koji ih nosi i zato, kao i 2016., ispunimo tribine, ne štedimo grlo i dlanove, budimo 8. „Skaut“.

 

Utakmica između rukometaša Izviđača i Maglaja igra se u srijedu, 18.04.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19:30 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

 

Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, kako bi što lakše došli do pobjede.

 

izvidjac maglaj 20180416 2

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

izvidjac maglaj 20180416 3

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !