Šarac: Ništa nije izgubljeno, ali sad nemamo prava na kiks Šarac: Ništa nije izgubljeno, ali sad nemamo prava na kiks

Nalazite se: Početna

Šarac: Ništa nije izgubljeno, ali sad nemamo prava na kiks

 

sarac vesprem 620

 

Izviđač se u Visokom nije snašao na agresivnu i često dosta grubu obranu domaćih igrača Bosne pa su Ljubušaci upisali kiks (poraz od 24:16) na startu proljetnog dijela Premijer lige, a koji je dosta otežao stvari za Skaute jer uvijek imaju najviše ambicije u domaćim natjecanjima.

 

Stvari su po tim trenera Silvija Ivandije dodatno pogoršane ozljedom talentiranog Josipa Šarca koji je morao teren napustiti već na samom početku susreta.

- Prošao sam prvog igrača, on me potegao s leđa i okrenuo, nisam se mogao dobro dočekati, pao sam na koljena i stvarno je bol bila jaka, prepričao je Šarac detalj poslije kojeg više nije ulazio u igru.

 

Radio je magnetnu rezonancu koljena i danas očekuje nalaz koji će pokazati o koliko ozbiljnoj ozljedi se radi.

- Sad me ništa ne boli, nadam se da ću igrati u subotu, ali ne mogu ništa konkretno kazati. Vidjet ćemo što kaže nalaz.

 

Skauti su ipak u Visokom odigrali ispod očekivanja. 

- Bila je pregruba utakmica, ali to nije opravdanje za našu lošu igru. Suci su dozvolili takvu igru, a mi smo to trebali ispoštovati. Međutim mi se nismo mogli naviknuti na to, htjeli smo igrati lijep rukomet, ali očito se to baš i ne može u bh. ligi, tako da smo nastradali, komentirao je Šarac.

 

Nije u Izviđaču generalno najpovoljnije zdravstveno stanje tijekom čitavog prvenstva. 

- Rodin trenira po posebnom programu, osjeća se dobro, ali ne znamo hoće li biti spreman za utakmicu. Jozinović je također ozlijedio zglob, Marković u dalje ima problema sa sinusima, Jarka muče leđa, tako da baš i nije blistava situacija, pogotovo na desnoj strani.

 

Ekipa je ostala na minus 4 spram lidera Vogošće. 

- Ništa nije izgubljeno po meni. Moramo do kraja sve pobijediti, nemamo prava na kiks. Možemo utjecati samo na naše utakmice i nadati se najboljem.

 

Izviđač će imati tri teška gostovanja Borcu, Zrinjskom i Slogi koja se pojačala. Ali ove subote (19 sati) su domaćini Konjuhu.

 - Gledali smo njihovu utakmicu i pripremali se, ali nemamo što puno misliti, znamo da to moramo pobijediti. Svi znaju kakva smo ekipa kući. Osim tog kiksa protiv Zrinjskog nijedna druga utakmica nije dolazila u pitanje. Mislim da ni sad neće doći u pitanje ako budemo na svom nivou, poručio je Josip Šarac.

Piše: Ersan Bijedić / Dnevni list

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !