Šarac: Ništa nije izgubljeno, ali sad nemamo prava na kiks Šarac: Ništa nije izgubljeno, ali sad nemamo prava na kiks

Nalazite se: Početna

Šarac: Ništa nije izgubljeno, ali sad nemamo prava na kiks

 

sarac vesprem 620

 

Izviđač se u Visokom nije snašao na agresivnu i često dosta grubu obranu domaćih igrača Bosne pa su Ljubušaci upisali kiks (poraz od 24:16) na startu proljetnog dijela Premijer lige, a koji je dosta otežao stvari za Skaute jer uvijek imaju najviše ambicije u domaćim natjecanjima.

 

Stvari su po tim trenera Silvija Ivandije dodatno pogoršane ozljedom talentiranog Josipa Šarca koji je morao teren napustiti već na samom početku susreta.

- Prošao sam prvog igrača, on me potegao s leđa i okrenuo, nisam se mogao dobro dočekati, pao sam na koljena i stvarno je bol bila jaka, prepričao je Šarac detalj poslije kojeg više nije ulazio u igru.

 

Radio je magnetnu rezonancu koljena i danas očekuje nalaz koji će pokazati o koliko ozbiljnoj ozljedi se radi.

- Sad me ništa ne boli, nadam se da ću igrati u subotu, ali ne mogu ništa konkretno kazati. Vidjet ćemo što kaže nalaz.

 

Skauti su ipak u Visokom odigrali ispod očekivanja. 

- Bila je pregruba utakmica, ali to nije opravdanje za našu lošu igru. Suci su dozvolili takvu igru, a mi smo to trebali ispoštovati. Međutim mi se nismo mogli naviknuti na to, htjeli smo igrati lijep rukomet, ali očito se to baš i ne može u bh. ligi, tako da smo nastradali, komentirao je Šarac.

 

Nije u Izviđaču generalno najpovoljnije zdravstveno stanje tijekom čitavog prvenstva. 

- Rodin trenira po posebnom programu, osjeća se dobro, ali ne znamo hoće li biti spreman za utakmicu. Jozinović je također ozlijedio zglob, Marković u dalje ima problema sa sinusima, Jarka muče leđa, tako da baš i nije blistava situacija, pogotovo na desnoj strani.

 

Ekipa je ostala na minus 4 spram lidera Vogošće. 

- Ništa nije izgubljeno po meni. Moramo do kraja sve pobijediti, nemamo prava na kiks. Možemo utjecati samo na naše utakmice i nadati se najboljem.

 

Izviđač će imati tri teška gostovanja Borcu, Zrinjskom i Slogi koja se pojačala. Ali ove subote (19 sati) su domaćini Konjuhu.

 - Gledali smo njihovu utakmicu i pripremali se, ali nemamo što puno misliti, znamo da to moramo pobijediti. Svi znaju kakva smo ekipa kući. Osim tog kiksa protiv Zrinjskog nijedna druga utakmica nije dolazila u pitanje. Mislim da ni sad neće doći u pitanje ako budemo na svom nivou, poručio je Josip Šarac.

Piše: Ersan Bijedić / Dnevni list

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

Medijski partner

svijet rukometa