NAJAVA: Tiskovna konferencija uoči susreta RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za mlade NAJAVA: Tiskovna konferencija uoči susreta RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za mlade

Nalazite se: Početna

NAJAVA: Tiskovna konferencija uoči susreta RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za mlade

 Skola rukometa 0002 610

RK Izviđač Central Osiguranje uoči utakmice 9. kola Premijer ligi BiH za rukometaše između RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za cicibane, koji će se odigrati u subotu, 25. studenog 2017. godine , organizira konferenciju za medije.

 

Konferencija će biti upriličena u dva dijela i to:

 

• u 10:30 sati pred novinare će izaći predstavnici ŠR Izviđač CO, a povod je međunarodni rukometni turnir za cicibane, koji se u Ljubuškom igra povodom dana županije 25. i 26. studenog 2017. godine.

 

• u 11:00 sati će se javnosti obratiti trener Izviđača CO i netko od igrača prve momčadi, a povod je derbi utakmica 9. kola Premijer lige BiH između RK Izviđač CO i HMRK Zrinjski iz Mostara, koja se igra u subotu, 25. studenog 2017. godine.


Oglas za tiskovnu konferenciju možete pogledati OVDJE.

 

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !