NAJAVA: Tiskovna konferencija uoči susreta RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za mlade NAJAVA: Tiskovna konferencija uoči susreta RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za mlade

Nalazite se: Početna

NAJAVA: Tiskovna konferencija uoči susreta RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za mlade

 Skola rukometa 0002 610

RK Izviđač Central Osiguranje uoči utakmice 9. kola Premijer ligi BiH za rukometaše između RK Izviđač Central osiguranje i HMRK Zrinjski i Međunarodnog rukometnog turnira za cicibane, koji će se odigrati u subotu, 25. studenog 2017. godine , organizira konferenciju za medije.

 

Konferencija će biti upriličena u dva dijela i to:

 

• u 10:30 sati pred novinare će izaći predstavnici ŠR Izviđač CO, a povod je međunarodni rukometni turnir za cicibane, koji se u Ljubuškom igra povodom dana županije 25. i 26. studenog 2017. godine.

 

• u 11:00 sati će se javnosti obratiti trener Izviđača CO i netko od igrača prve momčadi, a povod je derbi utakmica 9. kola Premijer lige BiH između RK Izviđač CO i HMRK Zrinjski iz Mostara, koja se igra u subotu, 25. studenog 2017. godine.


Oglas za tiskovnu konferenciju možete pogledati OVDJE.

 

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

Medijski partner

svijet rukometa