U subotu dan istine, Izviđač Central osiguranje - Borac m:tel, susret dvije neporažene momčadi U subotu dan istine, Izviđač Central osiguranje - Borac m:tel, susret dvije neporažene momčadi

Nalazite se: Početna

U subotu dan istine, Izviđač Central osiguranje - Borac m:tel, susret dvije neporažene momčadi

 

izvidjac borac plakat 20171109 620 1 p

 

U subotu, 11.11.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom sastaju se dvije momčadi koje ne znaju za poraz u ovogodišnjem dijelu prvenstva BiH u rukometu za rukometaše. Rukometaši Borca m:tel, zvanični prvaci BiH, koji su titulu osvojili prošle godine u dramatičnoj završnici, dolaze, kako najavljuju, u Ljubuški po pobjedu. Hoće li im „Skauti“ predvođeni s strategom Silvijem Ivandijom, kapetanom Davidom Mandićem i družinom uzvratiti za prošlogodišnji poraz vidjet ćemo u subotu. Svakako do pobjede će lakše doći ako ispunimo tribine, budimo njihov osmi igrač na terenu, budimo njihova potpora.

 

Utakmica između rukometaša Izviđača i Borac m:tel igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 11.11.2017. godine s početkom u 19,00 sati.

 

U subotu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

U sklopu utakmice s Borcem rukometaši Izviđač Central osiguranja pripremili su i mali program za svoje navijače.
U petak, 10.11.2017.godine, od 10:30 do 12:00 sati, u prodajnom centru „Namex“, organiziraju druženje sa svojim navijačima, gdje će se dijeliti besplatne ulaznice, a u četvrtak, 10.11.2017. godine od 10:30 „Skauti“ će posjetiti Osnovnu školu „Marka Marulića“ gdje će se družit s učenicima te škole.

 

izvidjac borac plakat 20171109 620 p

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

Medijski partner

svijet rukometa