U subotu dan istine, Izviđač Central osiguranje - Borac m:tel, susret dvije neporažene momčadi U subotu dan istine, Izviđač Central osiguranje - Borac m:tel, susret dvije neporažene momčadi

Nalazite se: Početna

U subotu dan istine, Izviđač Central osiguranje - Borac m:tel, susret dvije neporažene momčadi

 

izvidjac borac plakat 20171109 620 1 p

 

U subotu, 11.11.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom sastaju se dvije momčadi koje ne znaju za poraz u ovogodišnjem dijelu prvenstva BiH u rukometu za rukometaše. Rukometaši Borca m:tel, zvanični prvaci BiH, koji su titulu osvojili prošle godine u dramatičnoj završnici, dolaze, kako najavljuju, u Ljubuški po pobjedu. Hoće li im „Skauti“ predvođeni s strategom Silvijem Ivandijom, kapetanom Davidom Mandićem i družinom uzvratiti za prošlogodišnji poraz vidjet ćemo u subotu. Svakako do pobjede će lakše doći ako ispunimo tribine, budimo njihov osmi igrač na terenu, budimo njihova potpora.

 

Utakmica između rukometaša Izviđača i Borac m:tel igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 11.11.2017. godine s početkom u 19,00 sati.

 

U subotu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

U sklopu utakmice s Borcem rukometaši Izviđač Central osiguranja pripremili su i mali program za svoje navijače.
U petak, 10.11.2017.godine, od 10:30 do 12:00 sati, u prodajnom centru „Namex“, organiziraju druženje sa svojim navijačima, gdje će se dijeliti besplatne ulaznice, a u četvrtak, 10.11.2017. godine od 10:30 „Skauti“ će posjetiti Osnovnu školu „Marka Marulića“ gdje će se družit s učenicima te škole.

 

izvidjac borac plakat 20171109 620 p

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

 avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

 unitrade log

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !