Tiskovna konferencija: Vukić i Leković najavljuju još jednu pobjedu - audio i foto Tiskovna konferencija: Vukić i Leković najavljuju još jednu pobjedu - audio i foto

Nalazite se: Početna

Tiskovna konferencija: Vukić i Leković najavljuju još jednu pobjedu - audio i foto

izvidjac sloga tiskovna 20171006 610

 

Nakon pobjede nad Konjuhom u Živinicama, u Izviđaču se okreću susretu protiv dobojske Sloge koji će se odigrati u subotu u Ljubuškom.

O predstojećoj utakmici s Slogom na redovitoj konferenciji za novinare danas su govorili glasnogovornik kluba Slaven Tomić, te igrači Božidar Leković i Marko Vukić.

 

Leković i Vukić se nadaju nastavku pobjedničkog niza Izviđača, posebice s obzirom na činjenicu da protiv Sloge igraju doma.

"Na papiru su lošija ekipa od prethodne dvije. Ja očekujem pobjedu, mi svaki meč igramo da dobijemo, neka se svi pribojavaju nas", rekao je Leković.

On je dodao kako je ranije bilo problema s zdravstvenim stanjem u momčadi, s virusima, te kako je najbitnije da su sada svi igrači zdravi.

 

Pobjedu očekuje i Vukić, koji svoj optimizam temelji na prve dvije utakmice.

"Nadam se da će do kraja ići u ovom tonu", rekao je Vukić, koji je na pitanja novinara rekao kako vjeruje da će Izviđač ove godine osvojiti naslov i ponovno izboriti igrati SEHA ligu.

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

Poslušajte što je rečeno na tiskovnoj konferenciji

 

U fotogaleriji pogledajte par detalja s konferencije za medije

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !

SPONZORI

logos log

  obrazovanje

 dzaic log

  avangard

ephzhb

mrm log

ht eronet logo

unitrade log

Toscana logo

td company log

ivanic log

logo genration