Rukometaši Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuje dobojsku Sloge Rukometaši Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuje dobojsku Sloge

Nalazite se: Početna

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuje dobojsku Sloge

 

izvidjac sloga 20171007 602

 

Nakon pobjede na „vrućem terenu“ u Živinicama, nad jednim od kandidata u borbi za titulu prvaka BiH u rukometu rukometaše Izviđač Central osiguranja u subotu, 07.10.2017. godine na domaćem parketu očekuje meč protiv dobojske Sloge.

 

Našim dečkima predvođenim kapetanom Davidom Mandićem i pod dirigentskom palicom trenera Silvija Ivandije potrebna je podrška da nastave pobjednički niz. Subota je prilika da još jednom pokažemo svoju privrženost „Skautima“ jer samo skupa možemo doći do cilja.

 

Utakmica između rukometaša Izviđača i Sloge igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 07.10.2017. godine s početkom u 19,00 sati.

 

U subotu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

 

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

Godisnja ulaznica 2017 2018

Obavještavaju se svi zainteresirani da u prostorijama kluba svakim radnim danom od 8 do 16 sati ili na ulazu u dvoranu na dan utakmice mogu kupiti godišnju ulaznicu za gledanje svih domaćih utakmica ženske i muške ekipe za sezonu 2017/2018. Cijena godišnje ulaznice iznosi 30 KM.

 

izvidjac sloga 20171007 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !